Zhorelo 570q sena, krádež vlámaním do stolárskej dielne

09.05.2005 Celý región

Požiar stohu sena:\r\nBardejovský policajný vyšetrovateľ začal vyšetrovať požiar stohu sena, ktorý oznámil na OO PZ v Raslaviciach, okr. Bardejove, 48 ročný pr...
Požiar stohu sena:
Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal vyšetrovať požiar stohu sena, ktorý oznámil na OO PZ v Raslaviciach, okr. Bardejove, 48 ročný predseda Podielnického družstva Brezov, okr. Bardejov. K požiaru stohu lúčneho sena, ktorý sa nachádzal v objekte uvedeného PD došlo včera okolo 17.00hod.

Zisťovateľ príčin požiaru HaZZ v Bardejove ako príčinu vzniku požiaru určil úmyselné zapálenie otvoreným ohňom doposiaľ neznámym páchateľom. Požiar uhasili vlastnými silami zamestnanci PD Brezov. K zraneniu osôb nedošlo. Pri požiari zhorelo celkom 570 q sena so spôsobenou škodou 102 600. - Sk.

Krádež vlámaním do stolárskej dielne:
Policajti z OO PZ v Levoči vyšetrujú krádež vlámaním do stolárskej dielne v Levoči, ku ktorej došlo v dobe od 7.5.2005 do 8.5.2005. Zatiaľ neznámy páchateľ vytvoril otvor v drevotrieskovej stene dielne a následne vnikol dovnútra. Odtiaľ ukradol rádiomagnetofón a rôzne elektrické náradia. Krádežou vznikla 39 ročnému majiteľovi dielne z Levoče celková škoda vo výške 34 000. - Sk.
 

Vyberte región

mark